Διανέμουμε και τροφοδοτούμε σε επιλεγμένα σημεία λιανικής πώλησης και σε καταστήματα εστίασης, το πολυβραβευμένο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ΛΙΟΚΑΡΠΙ από τους ξακουστούς Μινωικούς ελαιώνες της Φαιστού, τα χειροποίητα αρτοσκευάσματα (παξιμάδια, κριτσίνια, βουτήματα) του Ξυλόφουρνου Αγίου Νεκταρίου Χανίων Κρήτης, το μέλι του μελισσοκομικού συνεταιρισμού Θάσου, το μέλι της οικογένειας Φραγκιαδάκη από την Μεσσαρά Κρήτης και τα Ελληνικά παραδοσιακά γλυκά Παπαγεωργίου από τη Θεσσαλονίκη.

Όλα τα προϊόντα διαθέτουν πιστοποιήσεις ISO για την υγιεινή, την ασφάλεια  και την διαχείριση τροφίμων. Επιπλέον, όλοι οι παραγωγοί των ανωτέρω προϊόντων διαθέτουν τα κατάλληλα πιστοποιητικά για εξαγωγή στο εξωτερικό.

Εάν ενδιαφέρεστε για εξαγωγή, το εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων της εταιρείας μας θα σας λύσει όλες τις απορίες και θα σας καθοδηγήσει με σκοπό την καλύτερη επιλογή προϊόντων και συσκευασιών.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες μεταφορικές εταιρείες - logistics για την παράδοση των προϊόντων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η διανομή των προϊόντων στο νομό Αττικής γίνεται με δικά μας μεταφορικά μέσα και χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?